maandag 9 februari 2015

Lig je goed!?

Vorige week ben ik een andere route gaan rijden. Het is de route die ik 's avonds al nam, maar nu omgekeerd natuurlijk. Op het vroege uur is het er enorm rustig rijden, deze week was het volle maan dus het viel nog wel mee, niet helemaal donker. Ik heb bij www.mtb-led.com de lampjes besteld en ze zijn intussen ook geleverd. Ook de steuntjes voor aan de spiegels heb ik gevonden bij Velomobiel.nl die verwacht ik elk moment.

Lig je goed?

In het centrum van Roeselare-Beveren passeer ik een boekenwinkeltje waar wat mensen op straat lopen. Ze zijn nog niet gewend dat er velomobielen bestaan. Ze schrikken zich nog steeds een bult als ze je zien.  Ze roepen soms ook op je, deze keer riep er een man, "lig je goed?".
Aan de andere kant ik lag eigenlijk wel goed en ik stelde mij dan ook een wereld voor waar er miljoenen velomobielen rijden in plaats van auto's. Dat ligt gewoon beter voor deze wereld.

1 opmerking:

  1. Misschien had ik toch ergens al die leuke en grappige opmerkingen moeten noteren die ik ooit gehoord heb.

    De leukste weet ik uiteraard nog steeds: Bij het verkeerlicht staat een jongedame van een jaar of 18 en ik kom met mijn Roeifiets aanrijden. Haar reactie: "Meneer, ruilen?"

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel om mijn blog te lezen en een reactie achter te laten. Ik waardeer dit ten zeerste. Vriendelijke groet, Rudi